Intervju efter utbildning

case

Ny Som Chef

Vad är din bedömning av utbildningen och varför du ville gå just denna utbildning?

Väldigt bra, den lärde mig mycket om min omgivning och om mig själv. Anledningen till att jag gick utbildningen är för att Jag är nyfiken lagd och vill alltid lära mig nya saker. Kan också tillägga att jag nybörjare på den positionen jag har nu.

Vad var dina mål och förhoppningar med utbildningen?

Jag gick in i utbildningen med öppna ögon och var nyfiken på vad dem hade att erbjuda. Visade sig att utbildningen var mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig, just i de att jag lärde känna mig själv i min roll.

Vilka var dina främsta lärdomar som du har tagit med dig till ditt yrkesliv?

Svårt att säga om jag lärde mig något specifikt. Jag har lärt mig att inte hamna i affekt, att inte ta beslut när man är upprörd och därför inte agera i affekt, sova på saken och sen ta beslutet. Utbildningen var full av ”jaha” upplevelse. Vissa övningar gick dåligt och sen fick vi förklarat varför det gick dåligt och det stämde verkligen. Tex muntlig kommunikation övningen, den gick inte så bra men blev en ”jaha” upplevelse då vi inte kommit fram till tydliga spelregler från början och saknade tydlighet. Jag är väldigt glad att jag gick utbildningen.

Hur skulle du säga att du som ledare och din ledarstil har förändrats sen utbildningen?

Jag har varit ledare för kort tid för att svara på de, men utbildningen har helt klart petat mig i rätt riktning i hur jag vill vara som ledare.

Jörgen malmberg

Mekano