Om oss

Om oss

post-it-4

Om oss

Vi har örat mot rälsen

Det skulle vara respektlöst av oss att föreslå åtgärder innan vi ens har tagit reda på era behov. Därför lyssnar vi alltid först på önskemålen och gör en grundlig nulägesanalys innan vi ger ett förslag. När vi vet vad ni behöver anpassar vi våra utbildningarna efter det.

Vi säljer aldrig in produkter kunden inte behöver. Och om vi upptäcker att problemet exempelvis inte är bristande värdegrund utan ledarskapsproblematik, så säger vi det.

Våra erbjudanden

  • Företagsanpassade utbildningar
  • Värderingsstyrning
  • Kommunikationsdag
  • Företagsspel
  • Ledarskap/gruppdynamik
  • Medarbetarsamtal
  • Kompetenskartläggning
  • Konflikthantering
  • Coachning

Vi säger som det är

Här skulle vi kunna rada upp mängder av komplicerade och vackra konsultfraser om olika metoder och fina resultat. Men vi på Aktivt Ledarskap drivs av våra värderingar, och har bestämt att säga som det är. Det är bara genom att vara lyhörda, enträgna och ha fokus på människor som vi kan göra skillnad. Tro på människans inre glöd. Då kommer effektivisering av företaget på köpet.

Aktivt Ledarskap Sverige AB har sedan starten 2002 arbetat med att utveckla och utbilda företag att leva efter sina värderingar. (Inte bara låta värderingarna stanna på papper i en pärm.) Det viktigaste är att förankra allt utvecklingsarbete ner till varje ledare och varje enskild medarbetare. En fungerande organisation som samarbetar mot samma mål skapar effektivitet, som leder till lönsamhet.

Med en fast värdegrund blir varje beslut lite enklare, lite tydligare, lite bättre

Vi börjar alltid med att ta reda på vilken värdegrund företaget har. Om värdegrunden är otydlig tar vi fram värderingar i olika utvecklingsprocesser. Det är viktigt att företagets värderingar betyder samma sak för alla på företaget. Vinnare på marknaden blir de som förmår att utveckla och engagera medarbetarna.

Har du bestämt dig för att göra skillnad?

Grunden för all utveckling är självkännedom kring det egna beteendet samt egna och andras erfarenheter och upplevelser. När individer får växa lyfter även företag och organisationer. Vi engagerar oss i din verksamhet, gör mätbar skillnad och skapar förutsättningar för snabb tillväxt och hållbar lönsamhet.

Läs vad några kursdeltagare tycker

Läs vår kundtidning

Insikt_2015

Vill du läsa mer om oss i vår kundtidning? Fyll i formuläret nedan för att ladda ner en digital version av senaste numret. Vill du hellre ha en papperskopia, klicka i rutan längst ner och vi skickar den till dig så snart som möjligt!Papperskopia: Ja tack

Anställda

NIls_F

Nils-Gösta

Katarina_D

Katarina

_73a9578

Carina

Carl_v_P

Carl

Rickard

Rickard

_73a9537

Maria