UGL

UGL

post-it

Utveckling

grupp & ledare

UGL – utveckling av grupp och ledare

Om du bara ska gå en enda ledarskapsutbildning i ditt liv så är det den här. UGL är den klassiska, välrenommerade ledarskapsutbildningen. Det är en resa i personlig utveckling som tar dig framåt på alla plan, oavsett om du är chef eller medarbetare.

AL 360° – vidareutvecklar ledarskap

AL 360° är en ledarskapsutbildning som fortsätter där UGL slutar. Vi tydliggör ditt företags eller organisations värdegrund och utvecklar ditt ledarskap ytterligare. Med en fast värderingsgrund blir varje beslut enklare, tydligare och lite bättre.

Innerligt ledarskap

Utbildningen Innerligt ledarskap är för alla som vill bli mer grundade och trygga genom självkännedom. Målet är att närma sig sitt riktiga jag, sin intuition och komma i harmoni för att lättare kunna ta aktiva beslut.

Frågor kring UGL

UGL omges av mystik ” What happens at UGL stays at UGL”. Och UGL-resan är något som är väldigt svårt att beskriva. Den måste upplevas.

UGL – nyckeln till personlig och karriärsmässig framgång

Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. Men det är du som deltagare som är innehållet och som skapar processen. Personlig utveckling tar dig framåt på alla plan, och förbättrar resultaten både hos dig och gruppen som helhet.

Under kursveckan får du möjlighet att se på saker ur helt nya perspektiv. Om du sedan behåller tankesättet och din nyfikenhet har du alla förutsättningar för att bli ditt allra bästa du. Lägg där till att vår UGL-utbildning hålls i makalöst vacker och stimulerande miljö.

UGL utvecklar medarbetar- och ledarskap. Från Försvarsmaktens officersutbildningar har UGL tagit steget in i näringslivet. Att ha UGL-utbildningen i sitt CV är en klar merit.

Varför gå UGL hos oss?

Vi på Aktivt Ledarskap har en grundtro på människan. Om vi tar var på människans inre glöd och drivkrafter så blir hon eller han inte bara lyckligare utan även mer effektiv. Vi vill hjälpa dig att bli en förebild för dina medmänniskor och medarbetare.

Aktivt Ledarskaps UGL ger deltagaren möjlighet till coachning före UGL veckan och tre coachingtillfälle e er kursveckan. Det ger stora förutsättningar för upprätt- hålla insikterna som sker under kursveckan. Vi har alltid samma handledare på våra kurser för att säkerställa kvaliten under kursveckan

 

Reflektioner om UGL

skarmavbild-2016-12-28-kl-22-07-28

Nyttan för deltagaren

  • Självkännedom och insikt i egna och andras styrkor, svagheter och drivkrafter ökar
  • Förmågan att samarbeta ökar
  • Förmågan att ge och ta emot feedback ökar
  • Förmågan att anpassa ledarskapet beroende på situationen och medarbetarna ökar

Nyttan för företaget eller organisationen

  • Tydliga roller för alla
  • Större engagemang och motivation
  • Ökad arbetsprestation och lönsamhet
  • Medarbetarna mår bättre, lägre sjukfrånvaro

Om du har några frågor är du självklart välkommen att ringa eller mejla oss direkt, 042–13 04 11 eller info@aktivtledarskap.se

20120704_1383
restaurangen_med_skylt

När endast det bästa är gott nog

Våra utbildningar sker i underbar och vilsam miljö i Torekov och Hovs hallar. Allt för att du ska kunna känna dig så välkommen och omhändertagen som möjligt. Vi har samarbetat länge med hotellen och hotellpersonalen vet precis vad varje kursdeltagare behöver.