UGL reflektioner

UGL reflektioner

post-it-3

UGL
reflektioner

UGL utvecklar ledare

Många medarbetare och ledare i svenskt näringsliv har valt att utvecklas genom Aktivt Ledarskaps UGL-utbildning.

” UGL-utbildningen har gett mig en god självinsikt. Det är viktigt att veta vilka egenskaper man har och vad man behöver jobba med. Det har lett till att jag känner mig tryggare i min ledarroll. Jag kan vara mig själv och göra det jag är bra på och inspirera folk. Gemenskapen är viktig för mig, lyssna in andra och ta vara på deras styrkor.”
Emil Erlandsson, affärsområdeschef, High Chaparall, Hillerstorp

” Jag fick många nya in put som kommer att ge många möjligheter för min vardag. Alla i gruppen bjöd på sig själva. Så mycket självinsikt tror jag inte finns på någon annan kurs. Kan bara tacka för en underbar och lärorik vecka.”
Roger Johnsson – Räddningstjänst Syd

” Innan man bestämmer sig för att gå UGL måste man bestämma sig för om man är tillräckligt öppen för att vilja utveckla sig själv, ta emot feedback från andra kursdeltagare som kanske inte känner en samt också förstå att man måste ge för att få. Däremot kommer man efter kursen att må bättre och känna att man har utvecklats både som person och som ledare. Jag har gått kursen två gånger och egentligen är det inte en kurs utan en möjlighet att öppna sina sinnen.”
Helena Wennerström – Helsingborgs Dagblad

” Man har fått en inblick i mycket som man inte haft en aning om innan. Detta ska jag fortsätta att utveckla och använda i praktiken.”
Anders Åberg – Räddningstjänst Syd