UGL

UGL är nyckeln till personlig och karriärmässig framgång. Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. Men det är du som deltagare som är innehållet och som skapar processen. Personlig utveckling tar dig framåt på alla plan, och förbättrar resultaten både hos dig och gruppen som helhet.

Under kursveckan får du möjlighet att se på saker ur helt nya perspektiv. Om du sedan behåller tankesättet och din nyfikenhet har du alla förutsättningar för att bli ditt allra bästa du. Lägg där till att vår UGL-utbildning hålls i makalöst vacker och stimulerande miljö på Torekov spa hotell.

Vi på Aktivt Ledarskap har en grund tro på människan. Om vi tar vara på människans inre glöd och drivkrafter så blir hon eller han inte bara lyckligare utan även mer effektiv. Detta är precis den kännedom UGL ger, den ger en insikt i dina drivkrafter, motivation och verktyg som kan användas i vardagen för att utveckla ditt personliga ledarskap den standardiserade UGL-utbildningen finns ingen möjlighet att mäta effekten av deltagarens utveckling. Aktivt Ledarskap har därför utvecklat ett före–under–efter-koncept som ger investeringen maximal effekt. I vår UGL utbildning kommer chef eller närmsta ledare kontaktas före utbildning, sedan åker individen i frågan på 5 dagars utbildning på Torekov spa hotell där de får utveckla sitt personliga ledarskap och njuta av god mat, vacker omgivning och spa. Efter sker en uppföljning både med närmsta chef och med deltagarna samt ett valbart coachning möte. Detta koncept skapar förutsättningar att upprätthålla nyvunna insikter och att mäta din utveckling och effekter i verksamheten. Vi tror på människans inneboende kraft, och släpper inte taget.

Vid intresse eller frågor kontakta Rickard på 076 629 94 11 eller rickard.nilsson@aktivtledarskap.se

Coachning som tilläggstjänst

UGL med coachning som tillägg är en kombination som skapar förutsättningar att upprätthålla nyvunna insikter och mäta din utveckling och effekter.

Läs mer

Bra att veta inför en UGL

Få utbildningar kan jämföras med UGL. Många kallar den för en ögonöppnare och  utvecklingsprocess. Men Vad behöver du göra för att få ut det mesta av din upplevelse?

Läs mer