Bokningsvillkor

Ångerrätt, avbokning och ombokning

Avtalad är bindande så snart bekräftelsen har erhållits. En deltagare kan omboka sin utbildning (men ej avanmäla sig) på följande villkor: under förutsättning att meddelande skriftligen tillställts Aktivt Ledarskap innan utbildningens start sker ombokning utan kostnad. Ombokning innebär att du kan ändra till ett annat datum inom 12 månader.

Om deltagaren får förhinder kan deltagaren överlåta platsen till annan. Vid utebliven närvaro är utbildningsplatsen förverkad och betald kursavgiften återbetalas ej och eventuell obetald kursavgift ska erläggas.

Vid eventuellt inställd kurs erbjuds deltagaren ett annat kursdatum.

Fakturering

Fakturan översänds separat i samband med mottagandet av avtalsbekräftelsen med betalningsvillkoren 20 dagar netto. Alla priserna för kursen är exklusive moms. 

Paketerbjudande

Vi erbjuder även paketerbjudande vid beställning av fler platser, mer om detta kontakta oss på 0766 34 97 84.

Innestående utbildning/värdebevis

Om du har en utbildning innestående hos oss pågrund av ombokning, kan du registrera dig på en ny utbildning när som helst inom 12 månader från kursstart för ursprunglig anmäld kurs.

Du kan anmäla dig till en utbildning med ett värdebevis. Om du vill anmäla dig till en dyrare utbildning kommer vi att fakturera dig för mellanskillnaden. Om du anmäler dig på en billigare utbildning, krediteras dessvärre inte mellanskillnaden.

Utbildningen kan nyttjas av alla inom ditt företag.

Nöjd kund-garanti

Vi på Aktivt Ledarskap gör vårt yttersta för att alla våra kunder skall vara nöjda. Om du känner att du inte fått det du behöver från din utbildning, kontakta oss, så ser vi till att du får det du saknar.

KONTAKTA OSS