Coachning som tilläggstjänst

UGL med coachning som tillägg är en kombination som skapar förutsättningar att upprätthålla nyvunna insikter och mäta din utveckling och effekter i både ditt arbetes och privat liv.

Allt ledarskap utgår från dig själv och genom att utveckla dig själv så kommer du att utveckla ditt ledarskap. Samtidigt påverkas du av omgivningen, den grupp och den organisation du verkar i. Därmed lägger vi stor vikt i det arbetet deltagaren gör före och efter UGL. 

Coachningen är alltså ett fristående tilläggsval som genomförs efter din UGL. Coachningen hjälper dig hitta dina egna lösningar och frigöra din kraft att genomföra dem.

Du går in i en UGL som den du är och kommer ut med nya insikter och intentioner. Du kommer ha påbörjat en egen utvecklingsplan. Hur du sedan omsätta det du lärt dig på din hemmaplan kan vara skillnaden mellan att åka vilse eller komma framåt. Därför kan en egen coach visa sig vara ovärderligt, både för dig och för din organisation

Aktivt Ledarskap grundades 2001 av Nils-Gösta Fransson som också är utbildad ICF coach. Han har arbetat som coach i 5 år och har idag coachat ett par hundra ledare inom svenskt näringsliv likväl som kommunala organisationer.

Anmäl dig till
Nils.fransson@aktivtledarskap.se 
073 361 34 02