Info gällande covid-19

Vi anpassar vår verksamhet för att minska smittspridning av covid, enligt myndigheternas rekommendationer. Här hittar du information och vanliga frågorna om vad som gäller hos oss.

Vad händer om jag blir sjuk och inte kan gå min utbildning?

Normalt gäller en ombokningsavgift när du väljer att boka om din utbildning minst 28 dagar innan själva tillfället. Men i och med de nya restriktionerna gäller tillfälliga regler för ombokningar. Idag kan du som deltagare boka om din utbildning kostnadsfritt hos oss.

Hur påverkar Folkhälsomyndighetens nya restriktioner mitt utbildningstillfälle?

Som deltagare hos oss är du fortfarande välkommen att delta på plats även om din ordinarie arbetsplats har ställt om till hemarbete. Våra lokaler är anpassade i enlighet med rekommendationerna.

Så här skriver Folkhälsomyndigheten angående vuxenutbildningar:

”För lärosäten utvecklas rekommendationen om delvis distansundervisning för att glesa ut i undervisningslokalerna, men ska inte gälla som en heltidsåtgärd. Praktiska moment, som exempelvis examinationer, samt övrig vuxenutbildning bör fortsatt genomföras med riskreducerande åtgärder på plats.”

Våra lokaler är anpassade i enlighet med rekommendationerna

För att du ska känna dig trygg i våra lokaler har vi gjort en del förändringar, följande spelregler gäller:

  • Inga symtom hos oss. Om du känner av någon symtom, stanna hemma och om vi uppmärksammar att någon har symtom kommer vi be hen att gå hem.
  • Små utbildningsgrupper med max 10 personer.
  • Anpassade utbildningslokalerna, för att hålla rätt avstånd.
  • Anpassade tider för paus och lunch, för att undvika större samlingar.
  • Vi har utökade rutiner för städ och hygien
  • Vi håller avstånd i och utanför utbildningslokalen.

Aktivt Ledarskap håller koll på den allmänna utvecklingen och uppdatering från myndigheter. Vi lägger stor fokus på din trygghet samtidigt som din utbildning ska ge så bra resultat som möjligt.

Har du några frågor? Kontakta oss! 0766 349 792 eller amanda.fransson@aktivtledarskap.se

LEDARSKAPSTIPS

Få tips som du kan applicera i din vardag för att utveckla din personliga & affärsmässiga ledarskap.

Så minskar du stressen på jobbet Hur har detta år påverkat din stressnivå? Många stressrelaterade sjukdomar ökar kraftigt och kvinnor mår bevisligen sämre än män. Nedan har vi listat konkreta …

Varva inte upp, varva ner innan julledigheten. Är du uppe i varv och på väg rakt in i slutspurten inför den efterlängtade julledigheten? Här får du fem konkreta tips för …

Läs om Sofia Lögdbergs resa, och hur ledarskapsutbildningar har hjälpt henne att utvecklas och växa i sin ledarroll. ”Min första kontakt med Aktivt Ledarskap var i utbildningen ”Ny som chef”. …

Har vi råd att inte reflektera? – Tror inte det ”Har vi råd att inte ta oss tid till reflektion? Jag tror inte det. Konsekvensen av utebliven reflektion är felaktiga …

KONTAKTA OSS