7 Forandringsledarskap

Ledarskapsutbildning Förändringsledarskap

”Om en person på riktigt förstår VARFÖR hen måste förändras, förändrar sig hen hellre än inte.”

Tvådagsutbildningen inom förändringsledarskap utforskar vi hur man ”skapar affärsnytta tillsammans”, och hur du som chef och ledare kan få viktig förändring att hända – på riktigt!  

Enligt undersökningar misslyckas de flesta förändringsinitiativ med att skapa det värde man planerat. Efter många aktiviteter, och mycket ont i magen, förändrar man nästan inget alls – och känner sig ändå nöjd över allt man gjort. Du kommer under hela kursen att relatera till din förändring och din situation. 

Utbildningen är en möjlighet för dig som vill djupdyka och utveckla dig själv inom visst område utan att gå en längre bredare utbildning.  

7 Forandringsledarskap

Utbildningen: Förändringsledarskap

Kursinnehåll

Kursen fokuserar på hur du som chef och ledare, genom engagemang och närvaro, skapar förutsättningar för viktig förändring, m.a.o. hur ökat värde för företaget skapas. 

Vem är kurser för?

Kursen lämpar sig för chefer och ledare som behöver skapa viktig förändring som skapar värde för organisationen, samt projektledare som fått i uppdrag att leda en större förändring. 

Endagsutbildningen är även en möjlighet som individer som vill framåt i sina karriärer eller i sitt privatliv och önskar fördjupar kunskap kring förändringsprocesser och hur det påverkar oss. 

Innehåll

Kommande kurstillfällen

Inget evenemang hittades!

1. Före

UGL utbildning
Du får ett mail med information, material, och teori 3-4 veckor innan kursstart.

2. Under >>

fore under efter Hoger
Genomgång av material, boka in och genomför din spegelbild (frivilligt).

3. >>

fore under efter Hoger
5 dagars internat med 8-12 andra samt 2 handledare.

4. Efter

fore under efter Snett upp
Efter utbildningen blir du inbjuden till en uppföljningsträff. Du kan även lägga till coaching i din utvecklingsplan (frivilligt).

Fler utbildningar

22
april
Ringenäs
Ringenäs hotell

UGL

UGL är nyckeln till personligt och karriärmässiga framgångar. Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. Men det är du som deltagare som är innehållet och som skapar processen. Personlig utveckling tar dig framåt på alla plan, och förbättrar resultatet både hos dig och gruppen som helhet. Under kursveckan får […] ...

23
april
Stockholm
Stockholm

Erfaren chef

Vill du ta steget mot en mer effektiv, personligare och tryggare ledarskap? Då har du kommit rätt! Denna kursen passar dig som har varit en ledare ett antal år och har tillräckligt med insikter om dig själv och din roll men vill investera i att utveckla dig själv för ett mer personligt -och affärsmässigt ledarskap. […] ...

Utbildning "ny som chef"
26
april
Stockholm
Stockholm

Ny som chef

Fler än 300 chefer, ledare och medarbetare genomgår något av våra program varje år. Ny som chef är riktad till dig som vill öka din trygghet och kompetens i din arbetsroll som chef och ledare. Utbildningen ger dig kunskap och verktyg för att prioritera, leda och fokusera på individen, grupp och organisationen. Utbildningen sträcker sig […] ...

Inget evenemang hittades!
Visa fler
pil

Vi utvecklar det hållbara ledarskapet

PEOPLE

PURPOSE

POTENTIAL