Utbildningar för att föra dig och din organisation framåt​

0

utbildningar

Vi har utbildat företag sedan 2002. Varje utbildning består av minst 3 utbildningstillfällen.

0

företag

Idag har vi ett brett urval av kunder, allt från kommunala till privata sektorn.

0

ledare

Vi lägger stor fokus på ledarskapet. Idag har vi utbildat allt från blivande, nya och erfarna ledare.

sedan 2002

Aktivt Ledarskap Sverige AB har sedan starten 2002 arbetat med att utveckla och utbilda företag att leva efter sina värderingar. Det viktigaste är att förankra allt utvecklingsarbete ner till varje ledare och varje enskild medarbetare. En fungerande organisation som samarbetar mot samma mål skapar effektivitet, som leder till lönsamhet. Det är bara genom att vara lyhörda, enträgna och ha fokus på människor som vi kan göra skillnad.

Sedan 2002 har vi utvecklat våra tjänster och förbättrat vårt sortiment till det vi har idag. Vi är din HR-partner och erbjuder ett helhetskoncept av öppna utbildningar som riktar sig åt den enskilda individen i ditt företag. Grunden för all utveckling är självkännedom kring det egna beteendet samt egna och andras erfarenheter och

upplevelser. När individen växer, växer även företaget och organisationen. Som din HR-partner har vi utvecklingsarbete som inriktar sig på företagen. Vi engagerar oss i din verksamhet, arbetar tillsammans med din organisations vardag och gör mätbar skillnad.  Vi utbildar inte din verksamhet, vi hjälper dig att på egen hand utveckla din verksamhet i dina utmaningar.

Varför Aktivt Ledarskap

anpassar våra utbildningar

Vi använder digitala plattformen Mebook och Teambook. Genom dessa plattformar kan vi följa deltagarna, anpassa innehållet samt analysera effekten av utbildningen. Genom dessa verktyg har utbildningen givit  en bevisad ökad effekt på 13%

Vi utbildar inte, vi utvecklar er organisation

Vi går alltid in på djupet och hittar de bästa lösningar för er. Vi undersöker er praktiska arbetsdag och hittar bitarna som saknas för att organisationen skall utvecklas framåt.

Vi applicerar teori i praktiken

Våra utbildningar skräddarsys utefter deltagaren. Där deltagaren praktiskt får applicera de lärda verktygen i arbetet.

Vi följer processen från A till Ö

Aktivt Ledarskap ser vikten i för, under och efterarbete. Vi hjälper dig längs vägen och ser till att organisationen faktiskt tillämpar verktygen. Vi gör alltid en nulägesanalys innan uppstart samt en effektmätning efter avslutad utbildning.
nöjda kunder
100%
återkommande kunder
82%
Ökad effektivitet
100%

Vårt team av expeter finns här vid funderingar