Är du vår nästa 

Säljare

Ansök idag

Säljare & utbildningsrådgivare

Aktivt Ledarskap Sverige AB är ett av välrenommerat konsult- och utbildningsföretag. Sedan starten 2002 har de gjorts kända bland deras uppdragsgivare för konsult- och utbildningsinsatser som ställer krav och skapar resultat, vi gör skillnad. Aktivt Ledarskap levererar sin unika kompetens inom ledarskap genom utbildning,  konsultation, organisationsutveckling, coaching, och mentorskap. Vi tar ett direkt grepp om sina kunders verksamhet och kan på så sätt snabbt och effektivt skapa framgång.

Företaget är beläget i Helsingborg, nära till city och andra förbindelser.

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Aktivt Ledarskap arbetar du med att hitta nya kunder och utveckla relationerna med våra befintliga kunder för våra utbildningsprogram Beslutsfattarna på kundföretagen är personer i ledande befattningar såsom VD, försäljningschefer och HR chefer. Du kommer primärt att bearbeta dina kunder via telefon för att bygga upp en kontaktbas och lära dig att presentera Aktivt Ledarskap på rätt sätt men också, allteftersom dina kundrelationer förstärks och ordervärdet ökar, vara ute hos dina kunder för att fördjupa dialogen och ta hem allt större affärer.

Som säljare på Aktivt Ledarskap deltar du också i våra olika kundevent.

Vem är du? Att sälja utbildningar är ide-försäljning på hög nivå som ställer höga krav på affärsmässighet, professionalism och kommunikativ förmåga. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i hur ett företag fungerar i din behovsanalys för att kunna leverera rätt erbjudande och skapa nya lönsamma affärer. Vi söker dig som vågar anta utmaningen att jobba som säljare av våra utbildningar. Du har antagligen ett par år som framgångsrik säljare bakom dig men vill ta nästa steg i din utveckling och inser vilka möjligheter till personlig utveckling det finns på ett konsultföretag med ledarskap som adelsmärke. Vi vill se sökande som har näsa för affärer och som har drivkraft, engagemang och kompetens att kunna föra dem i mål. Dessutom är du initiativrik, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Vad kan Aktivt Ledarskap erbjuda dig? All riktig försäljning är tuff och att sälja utbildningar är inget undantag. Men för att du ska lyckas, vill vi ge dig ett välrenommerat varumärke i branschen. Vi vill ge dig en utveckling som säljare och människa för att du ska kunna nå och överträffa dina mål. Vi kommer att coacha, inspirera och utmana dig till att se nya affärer och nya möjligheter varje dag. Dessutom får du gå våra utbildningar för egen utveckling på de områden du behöver förstärka. 

Meriterande kunskaper och erfarenheter

– B2B Försäljning/ Rådgivning

– Någon form av eftergymnasial säljutbildning

– Kunskaper som kan kopplas till ledarskap, organisationsutveckling

– Google applikationer såsom Gmail, Gmeet, Gkalender

– Microsoft Office

– CRM och affärssystem

Vad väntar under introduktionen på Aktivt Ledarskap

Initialt så kommer din upplärning ske med att lära sig mer om våra utbildningar, orderprocess, bokningsprocess, leveransprocess, med mera. När du har blivit varm i kläderna så kommer vi fördela arbetet och möjliggöra en introduktion till sälj och rådgivning. Fr.om februari 2022 arbetar du 100% i din rådgivande roll.

Sista Ansökan: 22 oktober 2021

Tjänsten är på 100% eller 50%

Fast månadslön samt provisionsbaserad lön

B körkort krävs

Ansökan görs via mejl till vår rekryterande VD Nils-Gösta Fransson på nils.fransson@aktivtledarskap.se

Vänligen bifoga CV samt ett personligt brev och märk rubriken med ”Ansökan Utbildningsrådgivare”.

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande!