Det självklara valet av ledarskapsutbildningar

Vi utvecklar det hållbara ledarskapet

Boka in dig på en av våra ledarskapsutbildningar

Kommande kurstillfällen

Utbildning "ny som chef"
16
augusti
Helsingborg
Lilla garnisonsgatan 41, 254 67 Helsingborg

Ny som chef

Fler än 300 chefer, ledare och medarbetare genomgår något av våra program varje år. Ny som chef är riktad till dig som vill öka din trygghet och kompetens i din arbetsroll som chef och ledare. Utbildningen ger dig kunskap och verktyg för att prioritera, leda och fokusera på individen, grupp och organisationen. Utbildningen sträcker sig […] ...

Utbildning "ny som chef"
19
augusti
Stockholm
Stockholm

Ny som chef

Fler än 300 chefer, ledare och medarbetare genomgår något av våra program varje år. Ny som chef är riktad till dig som vill öka din trygghet och kompetens i din arbetsroll som chef och ledare. Utbildningen ger dig kunskap och verktyg för att prioritera, leda och fokusera på individen, grupp och organisationen. Utbildningen sträcker sig […] ...

20
augusti
Helsingborg
Lilla garnisonsgatan 41, 254 67 Helsingborg

Erfaren chef

Vill du ta steget mot en mer effektiv, personligare och tryggare ledarskap? Då har du kommit rätt! Denna kursen passar dig som har varit en ledare ett antal år och har tillräckligt med insikter om dig själv och din roll men vill investera i att utveckla dig själv för ett mer personligt -och affärsmässigt ledarskap. […] ...

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Boka in dig på en av våra ledarskapsutbildningar

Populära utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling

Aktivt Ledarskap Sverige AB har sedan starten 2002 arbetat med att utveckla och utbilda företag att leva efter sina värderingar. Det viktigaste är att förankra allt utvecklingsarbete ner till varje ledare och varje enskild medarbetare. Hos oss hittar du ledarskapsutbildning för dig som är ny chef, för dig som varit i rollen länge, och ledarskapsutbildning inom personlig utveckling. Vi kan även erbjuda utbildning inom ledarskap för dig som vill utveckla din förmåga att kunna leda andra ledare bättre. Längre ner hittar du en länk till vårt test som du kan genomföra för att hitta rätt ledarskapsutbildning för dig.

Bli en bra ledare

En viktig del i att bli en bra ledare är att gå en ledarskapsutbildning. Ledarskapsutbildningen ger dig verktygen och kunskapen för att utveckla dig som ledare och förstå vikten av att ha ett entreprenöriellt, innovativt och långsiktigt synsätt. Du lär dig om ledarskapsstilar, förändringshantering, kommunikation, strategiskt tänkande och teambygge. Genom en ledarskapsutbildning kan du också få möjlighet att reflektera över dina egna ledarskapsförmågor och identifiera dina styrkor och utvecklingsområden. En ledarskapsutbildning kan hjälpa dig att bli en bättre ledare och skapa en positiv inverkan på din organisation och dina medarbetare.

En fungerande organisation med bra ledare och ett engagerat ledarskap, skapar samarbete och effektivitet, som i sin tur leder till lönsamhet. Det är bara genom att vara lyhörda, enträgna och ha fokus på människor och deras utveckling som vi kan göra skillnad.

Före under efter 1

Varför Aktivt Ledarskap?

Vi utbildar inte, vi utvecklar er organisation
En ledarskapsutbildning är ett effektivt sätt att utveckla ledarskapsförmågor och förbättra organisationens prestanda. Vi erbjuder en mängd olika ledarskapsutbildningar, anpassade efter era specifika behov och mål. Våra erfarna instruktörer har en bred kompetens inom ledarskap och arbetar tillsammans med er för att hitta de bästa lösningarna för er organisation. Vi strävar alltid efter att gå in på djupet och hittar de verktyg och tekniker som behövs för att hjälpa er att nå er fulla potential som ledare och organisation.

Tillsammans hittar vi rätt ledarskap för er organisation.

Vi applicerar teori i praktiken
En ledarskapsutbildning hos Aktivt Ledarskap tar teorin och gör det till praktik. Vi tror på att lärandet ska vara relevant och användbart för deltagaren, därför skräddarsyr vi våra utbildningar utefter deltagarens specifika behov och mål. Deltagarna får möjlighet att praktiskt applicera de verktyg och tekniker som de lär sig under utbildningen i sitt arbete. Detta ger en ökad förståelse och engagemang för lärandet och ger deltagaren nya kunskaper och färdigheter som kan användas både i arbetslivet och livet.

Håll dig uppdaterad!

Gå med i vårt nyhetsutskick och håll dig uppdaterad kring allt om ledarskap och utveckling

Våra kundreferenser

Våra kunder är det viktigaste vi har. Vi värderar och analyserar alla kundomdömen vi får.

Griztko Barlari Lobos Produktionschef, Bredensen Okelbo

Tack för att ni har givit mig nycklar till ledarskapet… jag har nu nått mitt mål som jag satte när jag gick utbildningen, jag har blivit produktionschef för Berendsen fabriken i Okelbo

Dan Persson Filialledare, Mekano

Feedback är min största lärdom. Jag känner mig även starkare som person, jag kan gå in och ta obehagliga samtal. Jag har utvecklats både i mitt arbetsliv och som person.

Gert Jensen Teamledare JD Stemqvist AB

Väldigt mycket kunskap i ledarskap med olika verktyg, från att jag fått insikt i mig själv när jag tar på mig ”ledarrocken” och hur jag är. Ökat mitt självförtroende i att jag kan och vågar ta konflikter och bli tydligare i feedback. Självklart kommer detta ta tid att arbeta med och det tar aldrig slut utan är ständigt pågående, men jag känner att jag är påväg. Jag har fått tydliga verktyg att arbeta med.

Anneli Persson Teamledare Continental Bakeries

Intressant utbildning där man får många olika verktyg att arbeta med, lärt mig mycket om mig själv och hur jag kan uppfattas samt hur skall jag möta andra. Känner att jag kan gå tillbaka i mina anteckningar för att lyssna bättre och göra kommunikationen tydligare. Jag har fått konkreta verktyg att utveckla mina medarbetare och teamet för att skapa ett mer produktivt team och bli mer säker på att ta de ”jobbiga” samtalen. Vill verkligen rekommendera denna utbildning

Linda Davidsson Teamledare Continental Bakeries

Den här utbildningen har varit mycket lärorik i hur man skall hantera olika människor i olika situationer. De har givit mig självförtroende och trygghet, att jag kan mer än vad jag tror. Jag har lärt mig vikten av kommunikation, att stå inför andra människor. I coaching och feedback har jag vetat vad det handlar om, men här har jag fått till mig hur jag kan ge den och att träna i vardagen. Handledarna har varit väldigt förstående kring mitt arbete och hur det fungerar, utifrån detta givit mig rätt verktyg att arbeta med. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning

Mirko Niedbalski  Rittal Scandinavian AB

Under utbildningen har jag fått helt nya perspektiv, hur jag skall göra vid varje tillfälle jag leder, från mig själv till att leda andra. Jag lärde mig att styra skutan, en ledarutveckling jag kan använda dagligen från insikter till olika verktyg. Det är ovant i början på arbetsplatsen, men med träning kan det bli bättre. Det handlar om att lära känna sig själv i självledarskapet. Jag rekommenderar verkligen att gå denna utbildning, då jag fått insikter och verktyg att använda dagen därpå på min arbetsplats. 

Camilla Murariu Andersson Sjöbohem

Jag har fått struktur I mitt ledarskap. Utbildningen har bidragit till hur jag skall leda på ett effektivt sätt. Att arbeta med feedback och coaching som är kopplat till situationsanpassat ledarskap blir ett praktiskt verktyg för mig. Jag har fått konkreta verktyg som är kopplat till det jag verkligen behöver i mitt ledarskap. Jag rekommenderar denna utbildning då ”jag gillar när man kan se det framför sig” 

Angelica Forsborn LK-Amateur

Den här utbildningen har givit mig självförtroende och trygghet, att jag kan mer än vad jag tror. Jag har lärt mig vikten av kommunikation, att stå inför andra människor. I coaching och feedback har jag vetat vad det handlar om, men här har jag fått till mig hur jag kan ge den för att skapa effektivitet i kommunikationen.  Jag rekommenderar denna utbildning!

Agne Lonningen Rittal Scandinavian AB

Att reflektera är en viktig del av min utbildning. Att tänka efter för varje beslut man gör och hur man hanterar andra människor på olika sätt, att möta personer på deras planhalva. Detta är något jag förbättrar och tränar på arbetsplatsen och i mitt team. Det är viktigt att reflektera varje situation man befinner sig i och förstå det egna agerandet så att mitt ledarskap blir mer situations anpassat. Jag rekommenderar denna utbildning!

Behöver ert företag utbilda personalen?