Ugl

Utveckling av grupp och ledare

Datum 2022:

Datum grupp : v.39
Datum grupp : v.45
Datum grupp : v.47
Datum grupp : v.49

Datum 2023:
Datum grupp : v.5
Datum grupp : v.9
Datum grupp : v.12
Datum grupp : v.17
Datum grupp : v.21
Datum grupp : v.24
MER INFORMATION

UGL

UGL är nyckeln till personligt och karriärmässiga framgångar. Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. Men det är du som deltagare som är innehållet och som skapar processen. Personlig utveckling tar dig framåt på alla plan, och förbättrar resultatet både hos dig och gruppen som helhet. Under kursveckan får du möjlighet att se på saker ur helt nya perspektiv. Om du sedan behåller tankesättet och din nyfikenhet har du alla förutsättningar för att bli ditt allra bästa du. Lägg där till att vår UGL-utbildning hålls i makalöst vacker och stimulerande miljö på Torekov spahotell.

Vi på Aktivt Ledarskap har en grund tro på människan. Om vi tar vara på människans inre glöd och drivkrafter så blir hen inte bara lyckligare utan även mer effektiv. Detta är precis den kännedom UGL ger, den ger en insikt i dina drivkrafter och motivation. Utbildningen ger även verktyg som kan användas i vardagen för att utveckla ditt personliga ledarskap.

Aktivt Ledarskap har därför utvecklat ett före–under–efter-koncept som ger investeringen maximal effekt. I vår UGL utbildning kommer chef eller närmsta ledare kontaktas före utbildning, sedan åker individen i frågan på 5 dagars utbildning på Torekov spa hotell där de får utveckla sitt personliga ledarskap och njuta av god mat, vacker omgivning och spa. Efter sker en uppföljning både med närmsta chef och med deltagarna samt ett valbart coachning möte. Detta koncept skapar förutsättningar att upprätthålla nyvunna insikter och att mäta din utveckling och effekter i verksamheten. 

denna kursen kommer ge dig

vem är kursen för

Alla som i sitt arbete, leder andra människor eller arbetar i grupper på alla nivåer inom företag eller organisation. Utbildningen är även lämplig för medarbetare. Läs mer om utbildningen på försvarshögskolan .

MER INFORMATION

kursplan

Du går igenom allt material och genomför en spegelbild av dig själv samt samtal med närmaste chef för att påbörja din personliga utvecklings plan.

Utbildningen bygger på lärande genom upplevelser, där vi inledningsvis fokuserar på dig, därefter på gruppen och vidare till ledarskapet i gruppen då du tränar problemlösning i grupp, ledarskap, kommunikation och feedback. Utbildningen kommer utspelas på Torekov spa hotel måndag till fredag.

Vikten är i att efterarbetet för att applicera verktygen som har presenterats i privat eller arbetslivet. Här erbjuder Aktivt Ledarskap dig ytterligare tillägg i form av coachning eller andra utvecklings kurser.

Bra att veta inför en UGL

Få utbildningar kan jämföras med UGL. Många kallar den för en ögonöppnare och beskriver de fem dagarna som en upplevelse och utvecklingsprocess. Men Vad behöver du göra för att få ut det mesta av din upplevelse?

Coachning som tilläggstjänst​

UGL med coachning som tillägg är en kombination som skapar förutsättningar att upprätthålla nyvunna insikter och mäta din utveckling.

LEDARSKAPSTIPS

Få tips som du kan applicera i din vardag för att utveckla din personliga & affärsmässiga ledarskap.

Är du lösningsorienterad eller löser du problem? Mitt motto är: ”Om en person verkligen förstår VARFÖR en förändring MÅSTE ske förändrar sig hen hellre än inte.” Med andra ord betyder …

Kroppsspråkets betydelse Har du hört myten ”Bara 7% av vår kommunikation sker i ord”? Fel, Fel, Fel. Låt oss skina lite ljus på hur det egentligen ligger till! Kroppsspråket och …

Utmanade men spännande att leda andra ledare Generellt brukar de flesta tycka att det är lättare att leda andra ledare. Kanske inte så konstigt då förståelsen är större när alla …

4 tips för att öka engagemanget på jobbet Det är inte helt lätt att hitta engagemang och passion på jobbet men det finns mycket att vinna på att ha entusiastiska kollegor. Engagerade …

är du redo!