Vilket år 2022 har varit!

Vilken resa vi har gjort under 2022. De strategier vi tillsammans har tagit fram och allt vårt hårda arbete, har både resulterat i en fördubblad försäljning men också i en arbetsmiljö där vi trivs och har roligt tillsammans. Ett fantastiskt arbete utfört av oss alla tillsammans.


En strategisk plan
Utifrån vår avsiktsförklaring har vi tagit fram tre fokusområden; ”Bästa medarbetare”, ”Möt kunden och skapa affärer” samt ”Operationell effektivitet med tydliga mål, strategier och handlingsplaner”. Slutresultatet har beskrivits nedan genom en kort resumé kring vårt fantastiska arbete.

Bästa medarbetare – handlade om att rekrytera nya medarbetare med rätt kompetens, 6 nya medarbetare har det blivit under året. Våra värderingar har stärkt oss . Samhörighet och ”Tillsammans” är viktigt för oss. Vi vet att vi är som bäst när vi litar på varandra, drar i samma riktning och inte minst har roligt tillsammans. Genom att vara ärliga och säga som det är, skapar vi tillit till varandra. Att skapa den goda arbetsplatsen med högt engagemang.

Möt kunden och skapa affärer – Vi är inte som andra företag, och vi vill inte vara det heller. Vi vill utmana konventioner och driva på positiva förändringar i vår bransch och ibland även i världen. Vi är rastlösa genomförare, drivna av nyfikenhet, entusiasm och en önskan om att skapa den goda arbetsplatsen för de många människorna. Vår metod, vårt arbetssätt och agerande gör oss framgångsrika – det får vi exempel på varje dag.

Operationell effektivitet – Vi anser att vad vi än gör idag kan vi göra lite bättre imorgon. För oss finns det inget som är omöjligt. Att hitta lösningar på ”omöjliga” utmaningar är faktiskt det som har gjort oss framgångsrika. Vi skapar smarta enkla lösningar, där enkelhet och effektivitet står i centrum. Vi säger ”nej” till komplicerade lösningar och tydliggör effekter i allt det vi gör. Vi utmanar ständigt oss själva och andra att göra mer av mindre utan att kompromissa på kvaliteten. Varje dag, överallt, gör vi vårt bästa för att upptäcka och eliminera onödiga kostnader och på detta sättet kan vi hålla bra priser till våra kunder. Det är genom ett gediget arbete, tydliga mål och tydlig styrning vi nått våra mål. Med detta vill jag tacka dig som kund till vårt företag och dig som medarbetare på Aktivt Ledarskap.

Jag önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år/ Nils-Gösta Fransson, VD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fler tips