Vi skapar den goda & hållbara arbetsplatsen för de många människorna

Utbildningar

Vi har utbildat företag sedan 2002. Vi skapar den goda arbetsplatsen för de många människorna.

Företag

Idag har vi ett brett urval av kunder, allt från kommunala till privata sektorn.

Ledare

Vi lägger stor fokus på ledarskapet. Idag har vi utbildat allt från blivande, nya och erfarna ledare.

Sedan 2002

Aktivt Ledarskap Sverige AB har sedan starten 2002 arbetat med att utveckla och utbilda företag att leva efter sina värderingar. Det viktigaste är att förankra allt utvecklingsarbete ner till varje ledare och varje enskild medarbetare. En fungerande organisation som samarbetar mot samma mål skapar effektivitet, som leder till lönsamhet. Det är bara genom att vara lyhörda, enträgna och ha fokus på människor som vi kan göra skillnad.

Sedan 2002 har vi utvecklat våra tjänster och förbättrat vårt sortiment till det vi har idag. Vi är din HR-partner och erbjuder ett helhetskoncept av öppna utbildningar som riktar sig åt den enskilda individen i ditt företag. Grunden för all utveckling är självkännedom kring det egna beteendet samt egna och andras erfarenheter och upplevelser. När individen växer, växer även företaget och organisationen. Som din HR-partner har vi utvecklingsarbete som inriktar sig på företagen.

Vi engagerar oss i din verksamhet, arbetar tillsammans med din organisations vardag och gör mätbar skillnad. Vi utbildar inte din verksamhet, vi hjälper dig att på egen hand utveckla din verksamhet i dina utmaningar.

Före under efter 1

Vi går alltid in på djupet och hittar de bästa lösningar för er. Vi undersöker er praktiska arbetsdag och hittar bitarna som saknas för att organisationen skall utvecklas framåt.

Våra utbildningar skräddarsys utefter deltagaren. Där deltagaren praktiskt får applicera de lärda verktygen i arbetet.

Aktivt Ledarskap ser vikten i för, under och efterarbete. Vi hjälper dig längs vägen och ser till att organisationen faktiskt tillämpar verktygen. Vi gör alltid en nulägesanalys innan uppstart samt en effektmätning efter avslutad utbildning.

Våra kundreferenser

Våra kunder är det viktigaste vi har. Vi värderar och analyserar alla kundomdömen vi får.

Griztko Barlari Lobos Produktionschef, Bredensen Okelbo

Tack för att ni har givit mig nycklar till ledarskapet… jag har nu nått mitt mål som jag satte när jag gick utbildningen, jag har blivit produktionschef för Berendsen fabriken i Okelbo

Dan Persson Filialledare, Mekano

Feedback är min största lärdom. Jag känner mig även starkare som person, jag kan gå in och ta obehagliga samtal. Jag har utvecklats både i mitt arbetsliv och som person.

Gert Jensen Teamledare JD Stemqvist AB

Väldigt mycket kunskap i ledarskap med olika verktyg, från att jag fått insikt i mig själv när jag tar på mig ”ledarrocken” och hur jag är. Ökat mitt självförtroende i att jag kan och vågar ta konflikter och bli tydligare i feedback. Självklart kommer detta ta tid att arbeta med och det tar aldrig slut utan är ständigt pågående, men jag känner att jag är påväg. Jag har fått tydliga verktyg att arbeta med.

Anneli Persson Teamledare Continental Bakeries

Intressant utbildning där man får många olika verktyg att arbeta med, lärt mig mycket om mig själv och hur jag kan uppfattas samt hur skall jag möta andra. Känner att jag kan gå tillbaka i mina anteckningar för att lyssna bättre och göra kommunikationen tydligare. Jag har fått konkreta verktyg att utveckla mina medarbetare och teamet för att skapa ett mer produktivt team och bli mer säker på att ta de ”jobbiga” samtalen. Vill verkligen rekommendera denna utbildning

Linda Davidsson Teamledare Continental Bakeries

Den här utbildningen har varit mycket lärorik i hur man skall hantera olika människor i olika situationer. De har givit mig självförtroende och trygghet, att jag kan mer än vad jag tror. Jag har lärt mig vikten av kommunikation, att stå inför andra människor. I coaching och feedback har jag vetat vad det handlar om, men här har jag fått till mig hur jag kan ge den och att träna i vardagen. Handledarna har varit väldigt förstående kring mitt arbete och hur det fungerar, utifrån detta givit mig rätt verktyg att arbeta med. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning

Mirko Niedbalski  Rittal Scandinavian AB

Under utbildningen har jag fått helt nya perspektiv, hur jag skall göra vid varje tillfälle jag leder, från mig själv till att leda andra. Jag lärde mig att styra skutan, en ledarutveckling jag kan använda dagligen från insikter till olika verktyg. Det är ovant i början på arbetsplatsen, men med träning kan det bli bättre. Det handlar om att lära känna sig själv i självledarskapet. Jag rekommenderar verkligen att gå denna utbildning, då jag fått insikter och verktyg att använda dagen därpå på min arbetsplats. 

Camilla Murariu Andersson Sjöbohem

Jag har fått struktur I mitt ledarskap. Utbildningen har bidragit till hur jag skall leda på ett effektivt sätt. Att arbeta med feedback och coaching som är kopplat till situationsanpassat ledarskap blir ett praktiskt verktyg för mig. Jag har fått konkreta verktyg som är kopplat till det jag verkligen behöver i mitt ledarskap. Jag rekommenderar denna utbildning då ”jag gillar när man kan se det framför sig” 

Angelica Forsborn LK-Amateur

Den här utbildningen har givit mig självförtroende och trygghet, att jag kan mer än vad jag tror. Jag har lärt mig vikten av kommunikation, att stå inför andra människor. I coaching och feedback har jag vetat vad det handlar om, men här har jag fått till mig hur jag kan ge den för att skapa effektivitet i kommunikationen.  Jag rekommenderar denna utbildning!

Agne Lonningen Rittal Scandinavian AB

Att reflektera är en viktig del av min utbildning. Att tänka efter för varje beslut man gör och hur man hanterar andra människor på olika sätt, att möta personer på deras planhalva. Detta är något jag förbättrar och tränar på arbetsplatsen och i mitt team. Det är viktigt att reflektera varje situation man befinner sig i och förstå det egna agerandet så att mitt ledarskap blir mer situations anpassat. Jag rekommenderar denna utbildning!