ledarskapsutbildning

Att leda på distans

Att vara chef på distans har sina speciella utmaningar. Utifrån det har vi alla som ledare & medarbetare förändrat våra metoder för att mötas, föra dialog, planera och organisera i våra uppdrag.

Ny som chef

Är du ledare men vill bli bättre i din roll eller har du ambitionen att bli ledare och vet inte var du ska börja? eller är ni en grupp som tillsammans vill utveckla era ledarskapsförmågor för att ta er organisation framåt?

UGL

UGL är nyckeln till personligt och karriärmässiga framgångar. Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. 

ledarskapsutbildning

Digital plattform

Med Mebook kommer vi att stötta, följa upp och trigga beteendeförändringar hos deltagaren digitalt mellan stegen och efter insatsen. Med ett bibliotek av uppgifter/tjänster kan vi skräddarsy Mebook att passa varje deltagare utefter deras behov.

ökad effekt

En bevisad ökad effekt på 13%. Deltagarna applisserar de lärda verktygen i deras vardagliga arbete samt kan diskutera denna med oss och andra, därmed får deltagrana insikter och lärdommar från samtliga.

Varför aktivt ledarskap

läs mer om våra erfarenheter

aktuellt

diskussion med patrik

Patrik Ekeroth från Bravida satsar på vår digital ledarskapsutbildning. Läs mer om  vår digitala ledarskapsutbildning på distans och hur man handskas med den nya arbetssituationen. 

Intervju med Griztko

Griztko har tidigar gått en av våra ledarutbildningar på Aktivt Ledarskap. Läs om hans ortoliga resa och hans nycklar till ledarskap.