ledarskapsutbildning

Ny som chef

Kursen passar dig som har nyss blivit ledare eller vill utveckla dig själv inom din ledarroll.

Erfarna chefer

Detta är kursen för dig som vill komplettera din ledarroll genom självinsikt och kunskaper i viktiga ledarverktyg.

Leda andra chefer

Kursen passar dig som har erfarenhet som chef eller som ledare för andra ledare.

Certifierad ledare steg 1

Kursen passar dig som vill utveckla självledarskapet. Utbildningen ingår även i Ny som chef, Erfaren chef och leda andra chefer.

UGL

UGL är nyckeln till personligt och karriärmässiga framgångar. Ett mytomspunnet koncept, två handledare och en grupp deltagare är ingredienserna i UGL. 

ledarskapsutbildning

Digital plattform

Med Mebook kommer vi att stötta, följa upp och trigga beteendeförändringar hos deltagaren digitalt mellan stegen och efter insatsen. Med ett bibliotek av uppgifter/tjänster kan vi skräddarsy Mebook att passa varje deltagare utefter deras behov.

ökad effekt

En bevisad ökad effekt på 13%. Deltagarna applisserar de lärda verktygen i deras vardagliga arbete samt kan diskutera denna med oss och andra, därmed får deltagrana insikter och lärdommar från samtliga.

Varför aktivt ledarskap

läs mer om våra erfarenheter

aktuellt

diskussion med patrik

Patrik Ekeroth från Bravida satsar på vår digital ledarskapsutbildning. Läs mer om  vår digitala ledarskapsutbildning på distans och hur man handskas med den nya arbetssituationen. 

Intervju med Griztko

Griztko har tidigar gått en av våra ledarutbildningar på Aktivt Ledarskap. Läs om hans ortoliga resa och hans nycklar till ledarskap.