Ledarskapsutbildning: Leda andra chefer

Du är ambitiös och vill göra ett ännu bättre jobb. Hur blir du en ännu bättre chef och ledare?

Leda andra chefer är utbildningen som ger dig verktygen att leda andra ledare ännu bättre! Lär dina ledare att prioritera rätt och få rätt saker att hända i verksamheten, så att ni når era mål och fortsätter utvecklas. Passar dig som är en erfaren ledare och jobbar med att leda chefer samt vill utveckla dig själv eller komplettera din ledarroll. Detta är steget mot ett tryggare, mer personligt och effektivare chefs- och ledarskap. I vår utbildning Leda andra chefer finner du vidare kunskap för att i förlängningen skapa resultat genom andra ledare.

Denna kurser kommer att ge dig:

Innehåll

Unknown

Kommande kurstillfällen

Inget evenemang hittades!

Före-Under-Efter

Unknown
number one 2

Du får ett mail med information, material och nulägesanalys.

2
number 2 2

Genomgång av material och teorier kopplade till din vardag.

3
number 3 2

Praktisera dina kunskaper genom vår digitala plattform mellan utbildningsblocken.

4
number four

Vi mäter effekter samt coachar dig i din vidare utveckling.

Förändringsledarskap

En viktig del i att leda andra chefer är att hantera förändringar. Alla har vi olika förhållningssätt till förändringar, där vissa av oss inte tycker om det, och vissa älskar det. Oavsett vilket, är det något vi alla måste förhålla oss till, inte minst i arbetslivet. Personer slutar eller får nya tjänster, omorganisationer sker ständigt, dessutom förändras omvärlden snabbt och det skapar nya förutsättningar. Förändringsledarskap handlar om ledarskap som skapar och genomför förändring inom en organisation eller ett företag. För dig som leder andra chefer kan det handla om att implementera förändringar som får effekter längre ner i organisationen. För att hantera detta på ett effektivt sätt ger vår kurs Leda andra chefer kunskap om ditt förändringsledarskap och hur du kan engagera och omsätta strategiskt dina visioner och förändringar. Genom Aktivt Ledarskap kan du vidareutveckla ditt sätt att leda genom andra.

Strategiskt ledarskap

Att kunna omsätta strategiskt tänkande till faktiska handlingar är en viktig del av strategiskt ledarskap, tillsammans med en förmåga att förstå och hantera förändringar i organisationen. För dig som leder andra chefer är en förståelse för människor, ekonomi, marknad och teknologi en stor fördel, och en del av det strategiska ledarskapet. I vår utbildning Leda andra chefer får du lära dig mer om strategiskt ledarskap och hur det kan öka din förmåga att skapa resultat genom andra chefer.

Fler utbildningar

12
juni
Torekov
Torekov spa hotel

UGL

UGL är nyckeln till personligt och karriärmässiga framgångar. Ett ...

14
juni
Helsingborg
Lilla garnisonsgatan 41, 254 67 Helsingborg

Leda andra chefer

Du är ambitiös och vill göra ett ännu bättre ...

Inget evenemang hittades!
Visa fler